| prietenie prietenie, relatii inter-umane, normal si paranormal, diaspora, lectura, filme, istorie, filosofie, relaxare, intrebari, raspunsuri, umor. |
Ultimele subiecte | » LA MULTI ANI,GETA !!!!Vin Mai 16, 2014 6:06 am Scris de Geta » Viorele pentru VIO!!! La multi ani!!!Dum Apr 06, 2014 9:33 am Scris de Geta » BancuriJoi Mar 20, 2014 7:23 pm Scris de Geta » La multi ani !!! IOANAMar Feb 04, 2014 11:56 pm Scris de Admin» GETA,LA MULTI ANI!!!Mar Mai 14, 2013 7:30 am Scris de Geta » Pentru tine, Vio, flori multe de Florii!!!Dum Apr 28, 2013 9:48 pm Scris de Geta » Floriile - obiceiuriDum Apr 28, 2013 7:32 pm Scris de Geta » Ioana, la multi ani!!!Vin Mar 22, 2013 6:08 am Scris de Geta » LA MULTI ANI! ELENAMar Mar 05, 2013 8:34 pm Scris de Geta |
Cine este conectat? | În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori
Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 17, Mar Mai 21, 2024 9:55 am
|
|
| Venetia 2010 | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Xena ghiocel
| Subiect: Re: Venetia 2010 Lun Sept 20, 2010 10:06 pm | |
| Superb oras. Cand voi avea bani voi face inconjurul lumii. Merita. | |
| | | Geta Moderator
Mesaje : 3799 Data de inscriere : 07/07/2010 Varsta : 111 Localizare : Vacanta
| Subiect: Re: Venetia 2010 Lun Sept 20, 2010 11:36 pm | |
| Si eu!!! Oare putem aranja partea aia, temporal-conditionala, ca sa mergem impreuna? Nu de alta, dar cred ca tu ai pile la Dumnezeu! Eu - nici la primar... | |
| | | Xena ghiocel
Mesaje : 315 Data de inscriere : 07/07/2010 Varsta : 48 Localizare : Navodari
| Subiect: Re: Venetia 2010 Mar Sept 21, 2010 9:36 am | |
| Ah, de ar tine doar de pilele la Doamne-Doamne... | |
| | | ioana_io Admin
Mesaje : 3070 Data de inscriere : 07/07/2010 Varsta : 55 Localizare : zona crepusculara
| Subiect: Re: Venetia 2010 Mar Sept 21, 2010 11:44 am | |
| hehe, si eu as calatori mult si bine, dar de unde malai?si mai e ceva: intotdeauna trebuie sa iti alegi cu grija colegii de calatorit, pt. ca si cea mai grozava calatorie se poate transforma intr-un iad cu persoane nepotrivite alaturi. despre venetia: ex-castravetele meu a avut ocazia sa calatoreasca ( ionu a stat acasa, na ) si sa ajunga in venetia pe vremea cand ionu nici macar nu visa.a venit acasa cu impresii de genul: e un oras asezat intr-o balta, si pe deasupra mai si pute.cand am ajuns in sfarsit acolo ( nu cu el ), culmea a fost ca venetia nu a mirosit a nimic, nici macar a peste sau a alge sau a mare.si mi-a placut cel mai mult...ia ghiciti ce?nu piata san marco, nu grand canale, nu puntea suspinelor, nici podul rialto.hehe, nu sunt turist adevarat.cel mai misto fu drumul inapoi: dinspre centrul ala unde se inghesuie toti turistii, inapoi spre marginea venetiei.ne-am incurcat, ne-am ratacit, ne-am zapacit, dar a fost suuuper misto sa trecem peste zeci de podulete arcuite, sa alergam pe langa micile canale ( strazi, la ei ), sa ne holbam la gondolierii care se intalneau pe stradutele ( canalutele ) inguste la sfarsit de program si se salutau cu glas tare ( ciao, marco, ciao giovanni, ciao alessandro ) si dupa un timp, sa intalnim pancarte de carton lipite in intersectiile de canalute ori stradute, cu sageti frumos desenate, deasupra carora scria: "bahnhof" ( gara, in jermana ).pei nu ne-am mai ratacit deloc.ori o dovada de ospitalitate si grija, ori ca localnicii s-au saturat sa fie deranjati in puterea noptii: "scusi, signore/signora, 'donde e bahnhof?" ).venetia e un labirint, nu are canale sau stradute drepte decat cu titlu de exceptie, cam toate sunt curbate ori serpuite, exagerat de multe si se pare ca au un singur tel: sa te aduca pe cat se poate de rapid in punctul din care ai plecat | |
| | | Vio Moderator
Mesaje : 3767 Data de inscriere : 07/07/2010 Varsta : 72 Localizare : acasa
| Subiect: Re: Venetia 2010 Mar Sept 21, 2010 11:56 am | |
| - ioana_io a scris:
- hehe, si eu as calatori mult si bine, dar de unde malai?
si mai e ceva: intotdeauna trebuie sa iti alegi cu grija colegii de calatorit, pt. ca si cea mai grozava calatorie se poate transforma intr-un iad cu persoane nepotrivite alaturi.
despre venetia: ex-castravetele meu a avut ocazia sa calatoreasca ( ionu a stat acasa, na ) si sa ajunga in venetia pe vremea cand ionu nici macar nu visa. a venit acasa cu impresii de genul: e un oras asezat intr-o balta, si pe deasupra mai si pute. cand am ajuns in sfarsit acolo ( nu cu el ), culmea a fost ca venetia nu a mirosit a nimic, nici macar a peste sau a alge sau a mare. si mi-a placut cel mai mult...ia ghiciti ce? nu piata san marco, nu grand canale, nu puntea suspinelor, nici podul rialto. hehe, nu sunt turist adevarat. cel mai misto fu drumul inapoi: dinspre centrul ala unde se inghesuie toti turistii, inapoi spre marginea venetiei. ne-am incurcat, ne-am ratacit, ne-am zapacit, dar a fost suuuper misto sa trecem peste zeci de podulete arcuite, sa alergam pe langa micile canale ( strazi, la ei ), sa ne holbam la gondolierii care se intalneau pe stradutele ( canalutele ) inguste la sfarsit de program si se salutau cu glas tare ( ciao, marco, ciao giovanni, ciao alessandro ) si dupa un timp, sa intalnim pancarte de carton lipite in intersectiile de canalute ori stradute, cu sageti frumos desenate, deasupra carora scria: "bahnhof" ( gara, in jermana ). pei nu ne-am mai ratacit deloc. ori o dovada de ospitalitate si grija, ori ca localnicii s-au saturat sa fie deranjati in puterea noptii: "scusi, signore/signora, 'donde e bahnhof?" ). venetia e un labirint, nu are canale sau stradute drepte decat cu titlu de exceptie, cam toate sunt curbate ori serpuite, exagerat de multe si se pare ca au un singur tel: sa te aduca pe cat se poate de rapid in punctul din care ai plecat Acelas lucru mi-a spus si Iulia,ca nu a mirosit urat acolo si a fost fr.frumos,in prima zi s-au ratacit si au stat pana seara tarziu in piata,pana le-am spus eu sa sune la grupul celalat si sa isi dea un punc de regasire...asa a facut si au reusit... ei au fost 26 de colegi cu 2 profesori si s-au impartit in grupe de 2-3....in urmatoarele zile a fost super,au vizitat multe muzeie si biserici,ptr.cursul de desen.Singuru lucru rau a fost decat tantari,a venit muscat rau de ei ,mai ales la ochiul stang,deabea ieri s-a invinetit si e putin umflat.Si cand a plecat de acasa i-am spus sa fie atenta ca sant tantari...dar se mai intampla! | |
| | | ioana_io Admin
Mesaje : 3070 Data de inscriere : 07/07/2010 Varsta : 55 Localizare : zona crepusculara
| | | | Vio Moderator
Mesaje : 3767 Data de inscriere : 07/07/2010 Varsta : 72 Localizare : acasa
| Subiect: Re: Venetia 2010 Mar Sept 21, 2010 6:57 pm | |
| | |
| | | ioana_io Admin
| Subiect: Re: Venetia 2010 Mar Sept 21, 2010 10:54 pm | |
| e, lasa draga, sa sufere daca ii e lene. asa ca nu o mai caina. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Venetia 2010 | |
| |
| | | | Venetia 2010 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |